Monday, 28 October 2013

#PRKN20 SG LIMAU : USAHA DESPERADO UNTUK MENIPU MENGUNDI SG LIMAUKecoh satu Malaya, keana mahu menunjukkan kemesraan calon PAS Sg. Limau dengan Allahyarham Tan Sri Azizan Razak, muka Azam Samat terpaksa di superimpose.

Akhbar Sinar Harian Kedah hari ini melaporkan bahawa akhbar mereka yang diedarkan semalam tidak tulen. Didalam kertas propa tersebut ditunjukkan gambar Azam Sanat bersama Tan Sri Azizan.

Hakikat sebenarnya Azam Samat adakah proksi Mahfuz untik mengekal beliau sebagai pemangku pesuruhjaya PAS Kedah. Mahfuz akan gunakan apa saja cara untuk mengekalkan jawatan beliau itu.

Pagi ini khabarnya PAS telah buat kenyataan media berhubung isu tersebut. Entah bagaimana pulak akan di konar oleh mereka.

Semakin hari semakin parah keadaan mereka. Aoa lagi khabar yang diterima ramai pengundi tidak dapat menerima Azam Samat, bahi mereka calon ini hanya calon Mahfuz untuk mengekalkan kuasa beliau.

Kini PAS terpaksaxmengguna beberapa cara lain temasuk cara " ganas" seperti menghalau jentera wanita . (Nanti angin cerita jam 2 hari ini).

Teringat kata seseorang " Walaupun Pak Ngah Ahli pas, depa bukan tahu Pak Ngah undi apa...."

Maknanya Ahli Pas pun boleh undi BN... bukan depa tahu pun......

2 comments:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete