Monday, 28 May 2012

HIMPUNAN JUTAAN BELIA GAGAL???

Ramai orang PAS kata, himpunan yang di war-warkan itu gagal  menarik belia ke Putra Jaya.Tapi jika di lihat dari gambar-gambar yang di upload ke FB, bukan main ramai lagi...memang jutaan.... tapi betul ke gambar tu di edit??? macam yang di buat oleh pencacai PR semasa BERSIH 3.0 ari tu??Cuba bandingkan dua gambar ini.... ada apa-apa perbezaan tak?

Yang Angin nampak gambar semasa BERSIH 3.0 tu. macam orang sama besar ekat dan jauh sangat berbeza dengan gambar di himpunan jutaan belia di PUTRA JAYA...

Macam-macam dia orang buat untuk menunjukkan mereka hebat. padahal semuanya menipu.Tapi yang bestnya apabila program belia diadakan di Selangor... aduih memang banyak... banyak kerusi orang orang..... mereka baut program untuk kerusi-kerusi, salah seorang panel dalam program tu memang si kerusi kayu - Adam Adli.

Sekali sekala geli hati jugak tengok puak-puak pencacai ni, berkokok riuh sekampung tapi  telur hanya sebiji.

PRU semakin menghampiri, puak-puak ning tengah pening kepala memikirkan cara untuk memancing undi, sebab rakyat dah bosan dengan tipu helah mereka. Gunakan AMBIGA pun dah tak jalan. Nak pakai Anwar pun, rakyat dah tahu helah si penipu tu, siap kena halau dari masjid lagi, siap kena bambu dengan Ummi plak lagi.

Nak guna undi masuk syurga dah ada plak kenyataan dari Ahli Majlis Fatwa Masjidil Haram yang mengatakan fatwa propraganda macam tu adalah KEJAHILAN, KEBODOHAN DAN KESESATAN.

apa lagi nak guna yerk???
Apa kata guna Azmin, memang tak boleh sebab kes "asi krim" dan kes Tanggang plak....

Nak guna Nik Aziz???

Nak guna Lim Guan Eng???

Nak guna Haji Hadi???

Nak guna Muzakarah???? Semua dah tak bleh jalan.... Jalan dah tertutup..... PRU 13 Pakatan Rakyat akan hanyut bagai Luncai dengan labu-labunya...

No comments:

Post a Comment