Thursday, 21 February 2013

RAJA BAHRIN VS STADIUM RUNTUH


Salam buat semua...
Bumbung Stadium warisannya di Gong Badak yang sedang dicabut oleh pekerja, tiba-tiba terhembab jatuh.

Bukan bumbung baru yang hendak dibina terhempas, tetapi bumbung lama yang dicadang dan dilakar oleh arkitek bernama Raja Bahrin, saki bakinya di bahagian selatan stadium, ketika proses mencabutnya dijalankan oleh pekerja binaan.

Maka makin sasau lagilah beliau lepas ini. 

Penyokong Pas yang ghairah ke stadium itu pagi ni, untuk spin isu tidak menyedari bahawa bumbung itu sebenarnya warisan Raja Bahrin yang jadi puak dia (ahli Pas) sekarang.

Sebenarnya pekerjaan binaan sedang membuang binaan yang direkabentuk oleh Raja Bahrin tu bagi dibuat baru.Tetapi oleh kerana bumbung yang direkabentuk oleh Raja Bahrin itu memang jenis tidak selamat dan stabil, dalam usaha membuang sisa sisa yang masih ditinggalkan ia tiba-tiba merudum.

Bermakna selepas ini kita kena nasihatkan para kontraktor dan pekerja serta pemantau kerja-kerja mencabut bumbung dan binaan yang tak selamat hasil lakaran Raja Bahrin itu perlu lebih berhati-hati.

Jadi pihak Pas yang cuba membuat propaganda ke atas perkara ini tidak menyedari mereka sebenarnya sedang MENYERANG RAJA BAHRIN....rakan baru mereka sendiri dalam PAS!!!
ikuti 3 kisah duka Raja Bahrin selepas ini bermula jam 10.00 pagi.


No comments:

Post a Comment