Monday, 25 March 2013

ANTARA ANJING DAN NAFSU ANJING: MANA LEBIH JAHAT???
Siapa lebih anjing? Penzina yang merembat bini orang lain dengan alasan kaunseling tertutup dalam bilik hotel atau orang yang menjaga keselamatan negara agar penzina macam ni lawas dan selesa melakukan perbuatan sumbang mereka?...

Pembaca WA cerdik belaka semuanya... boleh tahu sendiri akan jawapannya, tak kiralah dari pembaca pembangang atau penyokong sendiri.Ostad Bahalol Celaka yang pernah ditangkap khalwat bersama bini orang ni; sewaktu itu memberitahu kononnya dia ditangkap dan dibelasah sebelum dimasukkan ke dalam bilik hotel berkenaan sementara menunggu pegawai jabatan agama datang.Dol... bukan semua orang kau boleh tipu...

WA dapat tahu bahawa rakaman CCTV di hotel berkenaan menunjukkan memang ada aktiviti, isteri orang tu memasuki bilik lu berkali-kali. Itu lu nak jelaskan macamana samdol?

Lu yang sepatutnya malu dengan perbuatan lu yang serupa KETUA ANJING NAFSU SERAKAH, BALUN KELILING TAK KIRA BINI SIAPA DAH... WA jadi heran jugak kenapa lu nak marah polis sebagai anjing?Adakah sebab lu yang bersalah kemudiannya kantoi, dek kemaluan itu lu bengang dengan POLIS?

KUALA LUMPUR 24 Mac - Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Dr. Badrulamin Bahron didesak memohon maaf secara terbuka kerana didakwa menggelar pasukan keselamatan negara sebagai anjing menerusi akaun Twitternya semalam.Nama saja OSTAZ, kata-kata tidak melambangkan seorang Ustaz pun.. apatah lagi nak jadi PEMIMPIN. Hehehehehe.. Ini macam punya manusia.. direct WA cakap.. WA jumpa WA kasik ludah saja muka. WA heran apa? Lu mau gebang lu tinggi ilmu agama tapi mulut macam pantat ayam aperdehal?Waris Amp : Lepas sekor, sekor buat hal.. yang gelar polis sebagai anjing tu LEBIH ANJING perangainya.......  ada sapa-sapa mau saman WA?

Sumber

No comments:

Post a Comment