Monday, 25 March 2013

TERKINI : SELEPAS SULTAN SULU, KINI TIMBUL PULA SULTAN BUGIS MENUNTUT HAK DI MALAYSIA???

Nampaknya penyakit mengaku jadi Sultan ni makin merebak.
Yang terbaru, seorang pendatang asing yang bernama Badrol Amin pula mengaku jadi SULTAN BUGIS (nak lawan Kiram yang mengaku Sultan Sulu).MyMassa pernah dedahkan bagaimana Badrol Amin ni jadi warganegara di sini :
Nama : Badrulamin bin Bahron
No. Kad Pengenalan : 611204-71-5327Tempat Lahir : Indonesia
No. Sijil Warganegara : 570294

Tarikh Menjadi Warganegara : 29 September 1978.


Setelah mendapat status warganegara, Wak Badrul yang mendapat pendidikan di Malaysia berjaya melanjutkan pelajaran ke Universiti Al-Azhar Mesir dan kemudiannya dilantik menjadi pensyarah di UIA.

Lulusan BA Azhar, Mesir. LLM Kent, UK. Ph.D Birmingham, UK. Pensyarah Undang-Undang (Asst. Professor) UIA (1984 - 1999)

Mungkin ada yang ingin menafikan maklumat yang kami paparkan. Mungkin ada yang mengatakan bahawa Badrulamin sama seperti kes Azmin, Wan Azizah dan Zuraidah. Bagaimana pula dengan ini?Nama : Bahron bin Haji Mohammad Tahir (bapa Badrulamin)
Kad Pengenalan : 330814-71-5139
Tempat Lahir : Indonesia
Tarikh Menjadi Warganegara : 13 Ogos 1973

Baca seterusnya di sini : http://mymassa.blogspot.com/2011/08/gempar-siapa-pemimpin-pembangkang-yang.html

Lebih parah bila pendatang asing ni memanggil anggota keselamatan kita sebagai ANJING. Kepala bapak ko la!MyMassa harap selain daripada kita buang Kiram dari bumi Malaysia, keturunan Badrul Amin ni pun patut kita buang. Udahlah asyik kahwin cerai, kahwin cerai dan pukul isteri!


MyMassa harap rakan blogger tolong sebarkan perangai jahanam Badrulamin yang hina pasukan keselamatan kita. Semoga polis ambil tindakan kat mamat Indon yang mengaku jadi Sultan Bugis ni.

dicedok dari : Mymassa

1 comment:

  1. Dia nak bodek ketua pemimpin parti dia nanti dipilih sebagai calon . Pru kan nak dekat . konon nya benar benar lah berjuang untok parti nya . ini hal pangkat dan kedudukan apabila dah ada nama , pangkat dan kedudukan senang lah dekati pempuan.Tengoklah tak habis habis maki hamun orang, sejak dahulu lagi dalam ceramahnya. Ustaz apa macam ini? tiada sifat sifat beriman dan cendiakawan universiti islam . tapi nak menjatuhkan sesama islam !!

    ReplyDelete