Saturday, 16 March 2013

ANWAR MENGAKUI LELAKI DALAM VIDEO BERSAMA CHINA DOLL ADALAH DIRINYA?


Anwar Ibrahim dan cakap putar belit memang tidak boleh dipisahkan. Walaupun kaedah tersebut amat disukai oleh para penyokongnya namun rakyat Malaysia yang waras dan boleh berfikir, menanggapinya sebagai perbuatan bodoh yang membodohkan.

Masa video toron China Doll, bersungguh-sungguh betul Anwar Ibrahim buat penafian yang perutnya tak boroi. Siap tunjuk lagi perutnya tak boroi kepada para penyokongnya sambil tergelak-gelak. Video toron China Doll ditolak oleh para penyokong Anwar Ibrahim kerana faktor 'BOROI'.

Semalam, gambar-gambar yang lebih menjijikkan disiarkan oleh sebuah blog baru yang tidak diketahui motifnya walaupun para pecacai Anwar Ibrahim cuba menyatakan bahawa penyiaran gambar-gambar berkenaan adalah bertujuan untuk terus memalukan Anwar Ibrahim.

Dan menariknya, portal rasmi PAS, HARAKAH merupakan antara yang terawal menyiarkan gambar-gambar dari blog 'misteri' berkenaan seolah-olah ingin memberi isyarat bahawa PAS sebenarnya sudah tidak percaya dengan Anwar Ibrahim lagi. Sekaligus membenarkan apa yang pernah disuarakan oleh Mat Sabu pada tahun 1997 lalu bahawa suatu hari nanti, 'MENTERI KABINET MALAYSIA YANG PERTAMA MATI AKIBAT AIDS'.
 
Baca seterusnya di sini

No comments:

Post a Comment