Friday, 15 March 2013

HANGAT BERAPI!!!!! ADUN TERATAI DAP PECAH AMANAH!!!! KARPAL SURUH TUTUP MULUT????


Yb Adun Teratai, Janice Lee  dilaporkan akan dikenakan tindakan disiplin kerana pecah amanah. Beliau dikaitkan dengan Tembok Taman Seraya di Teratai.

Tiindakan ini akan memberi kesan kepada masa depan politik Janice yang mungkin tidak lagi dibenarkan bertanding dalam PRU akan datang.

Laporan yang Angin terima menyatakan beliau akan diambil tindakan pada hari ini di Ibu Pejabat DAP Kuala Lumpur. Namun ketika berita angin itu bertiup, dikhabarkan tidak ada seorang pemberita melayu pun yang berada di sana.Angin tak pasti mengapa begitu.

Apakah hal ini ditakuti diketahui oleh pengundi melayu di Dun Teratai?  Apakah DAP begitu takut tembelang YB mereka yang korup ini akan mencarik peluang untuk membolot lebih banyak kerusi?

Panggillah semua pemberita, biar orang PAS tahu. Biar dia orang turun dijalan raya buat demo... berarak kat Dun Teratai tu. Kutip tandatangan penduduk taman tu... lepas tu berarak sampai balai polis, buat report. Kalau UMNO yang terlibat ni... bukan main ko orang hentam. Yang ni ko nak sembunyikan plak. Beritahulah pada Mat Sabu "UMNUUUUU" tu biar dia jaja kat pentas pentas ceramah plak. Biar dia terangkan kat pengundi dan penyokong yang bengong tidow tu macamana rakan sebantal dia dalam Pakatan Rakyat.

Tapi jangan beritahu Nik Aziz, nanti dia diampunkan oleh Nik Aziz langsung tak guna pakai dah...

No comments:

Post a Comment