Saturday, 9 February 2013

ISU YB PAS RAMPAS ISTERI ORANG : JAWAPAN ISTERI YB???

Salam buat semua....
Isu YB PAS merampas isteri pengikutnya semakin hangat apabila telah mendapat jawapan balas daripada  isteri YB Pas berkenaan di ruang komen portal Terengganu Today yang mana beliau menafikan cerita bekas suaminya iaitu Apandi. Mengikut bekas suaminya, Muslimah PAS berkenaan pergi mengurut YB Adun Pas Ladang beberapa kali, sila klik di sini dan sini
 
Berikut adalah jawapan balas muslimah PAS (Isteri YB PAS yang dituduh merampas bini orang)…


TT tidak menuduh dan memfitnah tetapi kita hanya sekadar bertanya. Jika puan muslimah PAS ini betul-betul tidak melakukan seperti dakwaan bekas suaminya, apa nak takut. Bersumpah sahaja dengan nama Allah bahawa puan muslimah PAS ini tidak ada kaitan dengan sebarang cerita yang dikemukakan.

Baca seterusnya di SINI.

ANGIN : Jika difikir2kan, kerana Puan Aida  menyerang bekas suaminya pulak. Bukan itu pokok perkara yang menjadi persoalan ramai. Soal yang ditanya rentetan dari cerita pertama ialah MENGAPA YB DATO' TENGKU HASSAN SANGGUP MERUNTUHKAN RUMAH TANGGA RAKAN SENDIRI ??

YB perlu menjawab persoalan itu dengan berhemah, mengapa ada pertemuan-pertemuan sulit seperti berjumpa Aida di rumah YB ketika Aida masih isteri orang?

Firman Allah:
ولا تقربواالزناانه كان فاحشة وساء سبيلا
“Dan janganlah kamu MENDEKATI ZINA, sesungguhnya zina itu adalah perbuatan keji, dan suatu jalan yang buruk”


(surah isra' ayat 32)

No comments:

Post a Comment